Τα early bird εισιτήρια του TEDxPatras 2018 είναι πλέον διαθέσιμα! Ώρα να κλείσεις τη θέση σου!

Το TEDxPatras επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Royal Theater!
September 13, 2018
“Όλα όσα σε περιμένουν στο TEDx κοιμούνται στην πόλη”. Μια πρωινή βόλτα στην Πάτρα… και όσα αξίζει να σκεφτείς.
September 30, 2018

Τα early bird εισιτήρια του TEDxPatras 2018 είναι πλέον διαθέσιμα! Ώρα να κλείσεις τη θέση σου!

Τo TEDxPatras 2018 είναι πλέον λιγότερο από επτά εβδομάδες μακριά και τα εισιτήρια για το φετινό πολυσυνέδριο είναι ήδη διαθέσιμα. Όσοι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες, μάλιστα, κάνουν πρώτοι την αγορά του εισιτηρίου τους, θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη θέση τους με μια αισθητά οικονομικότερη τιμή. Το πλήθος των early bird εισιτηρίων είναι περιορισμένο, γι’ αυτό και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το φετινό TEDxPatras, με το θέμα “Values/Αξίες” θα ήταν σκόπιμο να σπεύσουν να ακολουθήσουν τη διαδικασία εξασφάλισης μιας θέσης για το Royal Theater και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως φέτος οι διοργανωτές φρόντισαν να υπάρχουν και φοιτητικά εισιτήρια, έτσι ώστε η πρόσβαση στη συνολική εμπειρία του TEDxPatras να γίνει ευνοϊκότερη για τους φοιτητές εκείνους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το TEDxPatras 2018 είναι και φέτος 30 ευρώ, ενώ τόσο τα Early Bird Tickets, όσο και τα φοιτητικά τιμώνται 20 ευρώ. Η διαδικασία απόκτησης είναι απλή και σύντομη. Αρκεί μία επίσκεψη στο σύνδεσμο εδώ: http://bit.ly/2xzv5lU

Λίγα λόγια για το φετινό θέμα:

Κάθε ιστορική περίοδος διέπεται από διαφορετικές, κάθε κοινωνία αναπτύσσει τις δικές της, κάθε άνθρωπος ή ομάδα ανθρώπων διακρίνεται από συγκεκριμένες. Άλλες διαχρονικές, ανθεκτικές, κοινά αποδεκτές, άλλες πάλι ιδιαίτερες ή και αμφισβητήσιμες. Κοινωνικές, ανθρωπιστικές, ηθικές, πνευματικές, άλλες. Με αυτές τις θετικές έννοιες, που χρησιμοποιούνται ως μέτρο των πράξεων ή γίνονται αντικείμενο των επιδιώξεων του ανθρώπου θα αναμετρηθεί το φετινό TEDxPatras, οι ομιλητές που θα έρθουν στην Πάτρα, αλλά και όλες οι παράπλευρες εκδηλώσεις (εργαστήρια, διαδραστικά, εκθέματα, γαστρονομικές και άλλες εμπειρίες κ.λπ.).

Μοιραζόμαστε, άραγε, όλοι τις ίδιες «Αξίες»; Παραμένουν ίδιες στο πέρασμα του χρόνου; Τί επηρεάζει εν τέλει τις «Αξίες» μας; Το TEDxPatras 2018 τις μελετά, τις παρουσιάζει, τις αναδεικνύει, τις ακτινογραφεί, τις αμφισβητεί. Κι αναρωτιέται φωναχτά «ποιες απ’ αυτές υποχωρούν, ποιες αντέχουν, ποιες μετασχηματίζονται, ποιες νέες έρχονται να αναπληρώσουν τις παλιές; Η ομάδα του TEDxPatras αισιοδοξεί πως όσοι ανέβουν στη σκηνή του Royal Theater το Σάββατο 3 Νοεμβρίου θα προκαλέσουν προβληματισμούς, σκέψεις και συζητήσεις πάνω στο ευρύ, ενδιαφέρον και δύσκολο στην προσέγγιση του θέμα.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα αυτά που προετοιμάζει η ομάδα του TEDxPatras και ακολουθήστε την πορεία αυτή μέσα από το Facebook, το Twitter και το Instagram.

Share this post