Το TEDxPatras 2019 κάτω από νέα στέγη!

Οδηγός Αγοράς Εισιτηρίων 2019 – FAQ
October 8, 2019
Προχωρώντας ολοταχώς προς το TEDxPatras 2019: μια στάση στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών
October 16, 2019

Το TEDxPatras 2019 κάτω από νέα στέγη!

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το TEDxPatras επιστρέφει για πέμπτη χρονιά, και αυτή τη χρονιά σε νέο χώρο φιλοξενίας: στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πριν λίγες μέρες, η ανακοίνωση της θεματικής του TEDxPatras 2019 ήρθε να αντικαταστήσει ένα μεγάλο ερωτηματικό με ένα… εξίσου μεγάλο. “Αβεβαιότητα”: το θέμα της φετινής σεζόν- κι αν αισθανόσασταν βέβαιοι για το πού θα σας οδηγήσουν τα βήματά σας για να συναντήσετε τους υπόλοιπους TEDxSters, τους ξεχωριστούς ομιλητές και τις περιπετειώδεις δραστηριότητες αλλά και όλους εμάς το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε.

Το φετινό μας ραντεβού δίνεται στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου θα φιλοξενηθεί το φετινό TEDxPatras. Και μολονότι κέντρο του event μας παραμένει η έννοια της “Αβεβαιότητας”, είμαστε βέβαιοι ότι ο νέος χώρος θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο την παρέα που κάθε χρόνο σχηματίζουν όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή των ιδεών.

Το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο εντός της Πανεπιστημιούπολης της Πάτρας είναι ένα εμβληματικό κτίριο, στο οποίο πραγματοποιούνται συνέδρια, πανεπιστημιακές αλλά και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Εκτός από την κύρια αμφιθεατρική αίθουσα- στην οποία θα διεξαχθεί το event- διαθέτει ένα μικρότερο αμφιθέατρο, παράλληλες αίθουσες, βοηθητικούς χώρους, Βιβλιοθήκη και Αρχείο. Οι ομάδες μας ήδη με ενθουσιασμό και δημιουργική διάθεση ετοιμάζουν ένα σύνολο δραστηριοτήτων, παιχνιδιών και εργαστηρίων ειδικά σχεδιασμένα στους παράλληλους χώρους.

Το TEDxPatras φιλοξενείται σε έναν νέο χώρο με ξεχωριστή δυναμική, ο οποίος έχει στεγάσει σημαντικές στιγμές όχι μόνο για το Πανεπιστήμιο, αλλά και για την πόλη της Πάτρας γενικότερα. Σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες, άνθρωποι του πνεύματος αλλά και καλλιτέχνες έχουν διασχίσει τους διαδρόμους του, έχουν ανέβει στη σκηνή του μεγάλου ή μικρού αμφιθεάτρου, για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Στιγμές γεμάτες από συγκινήσεις που μόνο η πηγαία δημιουργικότητα, η καινοτομία, η αγάπη για τη Γνώση και τον Άνθρωπο μπορούν να χαρίσουν. Συστατικά στοιχεία που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μια νοητή “ζεύξη” μεταξύ ενός ακαδημαϊκού ιδρύματος και του event του TEDxPatras, αφού αποτελούν την “καρδιά” και των δύο..

Είτε τα βήματά σας σάς έχουν οδηγήσει ξανά στο παρελθόν στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο, είτε όχι, εμείς σας καλούμε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου να δείτε αυτή τη φορά τον χώρο… αλλιώς. Μέσα από το πρίσμα μιας διαφορετικής μέρας, γεμάτης με όλα όσα μας επιφυλάσσει το TEDxPatras 2019. Σας περιμένουμε!     

Share this post