Οδηγός Αγοράς Εισιτηρίων 2019 – FAQ

Το TEDxPatras επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 σε νέο χώρο! Με κεντρικό θέμα την Αβεβαιότητα/Uncertainty!
October 8, 2019
Το TEDxPatras 2019 κάτω από νέα στέγη!
October 11, 2019

Οδηγός Αγοράς Εισιτηρίων 2019 – FAQ

E: Με ποιον τρόπο μπορώ να δηλώσω συμμετοχή για την παρακολούθηση του TEDxPatras – Uncertainty;

A: Οι αιτήσεις για τα εισιτήρια του TEDxPatras 2019Uncertainty παρέχονται μέσω της πλατφόρμας του viva.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν εδώ την online αίτηση και, εφόσον τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, θα λαμβάνουν ένα e-mail επιβεβαίωσης με οδηγίες για την πληρωμή του εισιτηρίου.

E: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για την παρακολούθηση;

A: Η τιμή του εισιτηρίου γενικής εισόδου (standard ticket) είναι 30 ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς φοιτητικού εισιτηρίου για όσους ενδιαφερόμενους διαθέτουν έγκυρη φοιτητική ταυτότητα με κόστος 20 ευρώ. Κατά την εγγραφή σας την ημέρα του TEDxPatras, θα σας ζητηθεί να εμφανίσετε το Student Pass, για να ολοκληρώσετε την εγγραφή και την είσοδό σας. Με το εισιτήριό του, κάθε TEDxSter συνεισφέρει στην κάλυψη των εξόδων του TEDxPatras (μετακίνηση ομιλητών, ενοικίαση χώρων, οπτικοακουστικός εξοπλισμός, κ.ά.). Χωρίς τη δική σας συνδρομή, τη μεγάλη βοήθεια των χορηγών και την εθελοντική συνεισφορά των μόνιμων και έκτακτων εθελοντών, το TEDxPatras δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ακόμα, διατίθενται εισιτήρια ειδικής εισόδου (Donors), που κοστίζουν 120 ευρώ και απευθύνονται στους θεατές που πιστεύουν στις ιδέες και μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια οράματα για την τοπική και την παγκόσμια αλλαγή. Ως TEDxPatras Donor συμβάλεις ακόμα περισσότερο την εκδήλωση, ώστε να συνεχίσει να διαδίδει ιδέες, «αξίες» και μηνύματα μέσα από την έμπνευση που τροφοδοτούν οι προσκεκλημένοι ομιλητές. Το εισιτήριο Ειδικής Εισόδου (Donors) εξασφαλίζει επιπλέον την πρόσβαση στις πρόβες των ομιλητών (6/12), την πρόσκληση στο Speakers Cocktail την Παρασκευή το βράδυ (6/12), την εξασφάλιση μιας εμπλουτισμένης Delegate Gift Bag, καθώς και την αναφορά του ονόματός σου στο έντυπο του προγράμματος!

Ε: Μέσα στην τιμή του εισιτηρίου τι περιλαμβάνεται;

Α: Εκτός από τα 3 session ομιλιών, ο θεατής θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε διαδραστικά εργαστήρια, σε γευσιγνωσίες και στην ευρύτερη εμπειρία της διοργάνωσης. Επίσης, περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό και γλυκό από τις τοποθετήσεις των χορηγών. Ο κάθε θεατής θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μια Delegate Gift bag με πλούσιο υλικό. Τέλος, η εκδήλωση θα κλείσει με ένα πάρτι!

Ε: Μέχρι πότε μπορώ να στείλω την αίτησή μου προκειμένου να παρακολουθήσω το TEDxPatras – Uncertainty;

Α: Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις. Ο αριθμός είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.

Ε: Γιατί χρειάζεται η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος;

A: Η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου, καθώς, βάσει των στοιχείων επικοινωνίας και κυρίως του e-mail το οποίο θα δηλώσετε, θα γίνεται η ενημέρωσή σας – όπως η αποστολή του προσωπικού σας link για την αγορά του εισιτηρίου σας, newsletters κ.ά. – από την ομάδα του TEDxPatras.

E: Η τιμή του εισιτηρίου είναι τελική;

A: Ναι, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ε: Από που μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου και πώς θα το πληρώσω;

A: Η αγορά του εισιτηρίου γίνεται μέσω του viva.gr, το οποίο δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Υπενθυμίζουμε πως οι περισσότερες κάρτες ανάληψης μετρητών των ελληνικών τραπεζών είναι ταυτόχρονα και χρεωστικές κάρτες. Επίσης, η κράτηση εισιτηρίων μπορεί να γίνει και μέσω των συνεργαζόμενων καταστημάτων της viva.gr.

Ε: Με ποιους τρόπους μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου;

Α: Αφού κάνετε την αίτησή σας, θα λάβετε ένα e-mail με τις λεπτομέρειες για την αγορά και την εκτύπωση του εισιτηρίου. Η αγορά μπορεί να γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ή τοις μετρητοίς σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Viva Payments. Στα καταστήματα αυτά είναι απαραίτητο να έχετε μαζί τον κωδικό παραγγελίας, που θα λάβετε με e-mail, και να πληρώσετε επιτόπου το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Ε: Δεν ολοκληρώνεται η συναλλαγή μου, αν και βάζω κανονικά τον αριθμό της κάρτας. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Α: Αν η συναλλαγή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά, είτε με την ίδια κάρτα είτε με διαφορετική, εφόσον έχετε τη δυνατότητα. Τους ακριβείς λόγους δυστυχώς δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση, ξανακάνετε κλικ στο link που σας έχουμε στείλει. Ενδέχεται να μην έχει εγκριθεί η συναλλαγή σας από την τράπεζα, ίσως πληκτρολογήσατε κάτι λάθος ή ίσως έχει λήξει η κάρτα σας. Όταν η συναλλαγή σας ολοκληρωθεί, τότε θα λάβετε το εισιτήριό σας.

Ε: Μπορώ να επιστρέψω το εισιτήριό μου;

A: Η αξία του εισιτηρίου δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση, παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης ή ματαίωσης της διοργάνωσης.

Ε: Μπορώ να πουλήσω ή να χαρίσω το εισιτήριό μου;

A: Το εισιτήριο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται.

Ε: Εκδίδονται εισιτήρια για ΑΜΕΑ;

A: Ο χώρος του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών είναι προσβάσιμος για ΑΜΕΑ και οι εθελοντές μας μπορούν να προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Δεν διατίθεται, ωστόσο, εισιτήριο σε ειδική τιμή.

Ε: Πότε θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του event;

Α: Οι ομιλητές και τα workshops του event ανακοινώνονται σταδιακά. Το πλήρες πρόγραμμα θα έχει αναρτηθεί στο 2019.tedxpatras.com λίγες μέρες πριν από το event.

Share this post