TEDxPatras 2023 – Survival Kit: Ο οδηγός “επιβίωσής” σου!

Fireside Chat: Transforming Espresso Waste to Upscaled Products with Devotion to our Planet
December 7, 2023
Τι ακούσαμε στην εναλλακτική σκηνή του TEDxPatras 2023 – Bridging Within!
December 9, 2023

TEDxPatras 2023 – Survival Kit: Ο οδηγός “επιβίωσής” σου!

⏰Βάλε ξυπνητήρι από νωρίς! Η ημέρα είναι μεγάλη και υποσχόμενη! 

Έφτασε η στιγμή που περίμενες! Η ημέρα για το “Bridging Within” είναι εδώ: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023: το TEDxPatras, για έβδομη χρονιά, γεφυρώνει ιδέες, σκέψεις και συναισθήματα, δημιουργώντας μονοπάτια που μας οδηγούν σε νέους ορίζοντες.

Οι εγγραφές ξεκινούν στις 10:00 π.μ! Τα εργαστήρια και οι ομιλίες της Εναλλακτικής Σκηνής στις 10:30 π.μ. και οι ομιλίες στην Κεντρική Σκηνή στις 11:30 π.μ. 

Βεβαιώσου ότι θα είσαι νωρίς στο χώρο μας και ότι θα έχεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο με το QR code στο κινητό σου, την καλύτερή σου διάθεση και ετοιμάσου για ένα all day event που θα σε αφήσει να ενθουσιαστείς!

 

Το “κλειδί” που ξεκλειδώνει την εμπειρία του #TEDxPatras

Η συμπλήρωση της εγγραφής σου σημαίνει ότι αποκτάς το “διαβατήριο” για είσοδο σε κάθε χώρο του Συνεδριακού Κέντρου. Αυτό το διαβατήριο είναι το badge σας, που περιέχει κάθε απαραίτητη λεπτομέρεια – από τον χάρτη του χώρου μέχρι το πρόγραμμα των σκηνών και των workshops. Φροντίστε να το έχετε πάντα μαζί σας, είναι απαραίτητο!

Θα σε περιμένει και η Delegate gift bag: μπορείς να την παραλάβεις είτε αμέσως μετά την εγγραφή σου, είτε στο τέλος της εκδήλωσης, αν το προτιμάς. Η ομάδα των εθελοντών του TEDxPatras, με τα πιο φωτεινά χαμόγελά τους, θα βρίσκεται δίπλα στον πάγκο εγγραφής, έτοιμη να σου παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Εκεί θα μπορείς να λάβεις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, είτε αφορούν την gift bag, είτε οποιαδήποτε άλλη απορία ενδέχεται να έχεις.

 

Be on time! Breakfast is served!

Στο φουαγιέ του χώρου, θα επικρατούν γλυκές μυρωδιές από το πλούσιο πρωινό, ευγενική προσφορά του Fakalos Catering. Μπορείς να απολαύσεις ό,τι λαχταράς, ως την έναρξη του πρώτου session στις 11:30 π.μ.

 

Το “μαγικό χαρτάκι”!

Το εισιτήριό σου είναι η πύλη εισόδου σε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης! Με αυτό, έχεις προνομιακή πρόσβαση σε όλες τις σκηνές του event. Θυμήσου: οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και η φύλαξη των προσωπικών σου αντικειμένων γίνεται με δική σου ευθύνη.  Όταν τα φώτα χαμηλώνουν, η μαγεία αρχίζει! 

Μην ξεχάσεις να βάλεις τα κινητά σου σε αθόρυβη λειτουργία… Τα βλέμματα στρέφονται στη σκηνή και η προσοχή συγκεντρώνεται στους εκπληκτικούς μας ομιλητές. Αξίζουν την πλήρη προσοχή μας!

 

Έλα στην κοινότητα μας στο WhatsApp!

Δημιουργήσαμε μια αποκλειστική κοινότητα στο WhatsApp για να έχεις πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκδήλωση – και όχι μόνο! 

 

No flash, please!

Είμαστε σίγουροι, πως θα ενθουσιαστείς με την προσωπικότητα των ομιλητών και το περιεχόμενο των όσων έχουν να μας εκμυστηρευτούν για το “Bridging Within”. Έχεις τη δυνατότητα να καταγράψεις κάθε στιγμή με το φωτογραφικό φακό, αρκεί να το κάνεις με διακριτικότητα, παραλείποντας τις… αναλαμπές του flash. Δεν μπορείς να βιντεοσκοπείς κατά τη διάρκεια των sessions – αλλά, no worries: θα έχεις τη δυνατότητα να να αναβιώσεις όλες τις ομιλίες online, στο Youtube κανάλι του TEDxPatras.

 

# Our hashtags! #TEDxPatras #BridgingWithin

Εσύ, πόσα στιγμιότυπα θα απαθανατήσεις; Τα social media είναι ο βέλτιστος και ο πιο άμεσος  τρόπος να μοιραστείς τις στιγμές με τους φίλους σου – και φυσικά μαζί μας, είτε influencer είτε απλός χρήστης! Βεβαιώσου μόνο μην παραλείψεις τα επίσημα hashtags της ημέρας #TEDxPatras και #BridgingWithin στα posts σου σε Facebook, Instagram, X, LinkedIn και TikTok. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα αντίστοιχα gif με το @tedxpatras!

 

Lunch Break Experience

Έφτασε η ώρα του διαλείμματος, ιδανική στιγμή για να ενισχύσουμε την ενέργειά μας! Στο φουαγιέ θα βρεις μια ευρεία γκάμα δροσιστικών επιλογών, όπως νερό και αναψυκτικά, ενώ ένα πλούσιο lunch και φρούτα θα σε περιμένουν. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος να φέρεις το δικό σου σνακ ή κολατσιό.

 

Alternative Stage

Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων σου, έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις στο Alternative Stage, όπου θα παρευρεθείς σε συνομιλίες μεταξύ experts από διάφορους χώρους. Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των συζητήσεων, μπορείς να βρεις στο 2023.tedxpatras.com 


‍‍Community Alley

Η Κοινωνία των Πολιτών βρίσκεται στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης! Στο φουαγιέ του πρώτου ορόφου, θα βρεις εκπροσώπους από φορείς της Έρευνας, της Επιστήμης, του Πολιτισμού, της Τεχνολογίας, του Αθλητισμού, του Περιβάλλοντος καθώς και Φοιτητικές Ομάδες! Μη χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το έργο τους και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες συνεργασίας!

 

Experience and Workshops on fire!

Κάνεις διάλειμμα; Τώρα είναι η ώρα για μοναδικές εμπειρίες! Μην αφήσεις κανένα λεπτό να πάει χαμένο. Χρησιμοποίησε το badge σου ή ζήτησε τη βοήθεια των εθελοντών μας για να βρεις το τον χώρο όπου πραγματοποιείται το παιχνίδι ή το workshop που σε ενδιαφέρει περισσότερο!

Εκμεταλλεύσου έξυπνα τα διαλείμματα σου, και έλα να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία σε μία σειρά από διαδραστικά workshops, που έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να σου προσφέρουν ένα ολοκληρωτικό ταξίδι “γεφύρωσης”! 

Μπορείς να ακολουθήσεις τον σύνδεσμο εδώ για να δηλώσεις συμμετοχή στα εργαστήρια. Για διατήρηση της κράτησής σου, χρειάζεται να βρίσκεσαι έξω από την αίθουσα διεξαγωγής του εργαστηρίου, τουλάχιστον δέκα (10) λεπτά πριν την ώρα έναρξής του. Οι εθελοντές μας θα είναι παρόντες για να σε ενημερώσουν για τις διαθέσιμες θέσεις.

 

‍TEDxPatras στην Προσβασιμότητα

Η Ομάδα του TEDxPatras σε συνεργασία με το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών ενδυναμώνει την προσπάθεια για τη διασφάλιση προσβασιμότητας της διοργάνωσης για άτομα με αναπηρία, με στόχο μια εκδήλωση ανοιχτή προς όλους, χωρίς διακρίσεις. Για περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες και υποστήριξη, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο εδώ.

 

Πώς να φτάσεις;

Μπορείς να φτάσεις στο Συνεδριακό Κέντρο Πατρών είτε οδικώς (διαθέτει parking), είτε χρησιμοποιώντας το Αστικό Λεωφορείο, με τις γραμμές 601-602-603-604-610 και 901-902, είτε επιλέγοντας τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, μέχρι τη στάση του Καστελόκαμπου και συνεχίζοντας με το λεωφορείο του ΟΣΕ ως την Πανεπιστημιούπολη.

Όποιον τρόπο μεταφοράς κι αν επιλέξεις, εξασφάλισε ότι θα έχεις μαζί σου τα απαραίτητα για μια άνετη και αξέχαστη εμπειρία!

 

ONLINE WORLD

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να συνδεθείς στο WIFI του συνεδρίου, ώστε να είσαι πάντα online  και ενημερωμένος με τα δρώμενα του event! Η ομάδα του TEDxPatras έχει εξασφαλίσει ειδικό λογαριασμό πρόσβασης στο Upatras Guest. Τα credentials είναι: 

Username: tedxpatras

Password: 2023

Share this post