Θοδωρής Αναγνωστόπουλος
October 27, 2018
TEDxPatras 2018: The Food Experience
October 30, 2018

TEDxPatras 2018: The Experience

Η εμπειρία του TEDx δε θα ήταν ίδια χωρίς το ομώνυμο κομμάτι του Experience. Παιχνίδια και workshops με… αξία ετοιμάζονται, για να γεμίσουν την ημέρα του Σαββάτου, 3 Νοεμβρίου με στιγμές προβληματισμού, ανακάλυψης, ψυχαγωγίας και της χαράς του να μοιράζεσαι μοναδικές εκπλήξεις ομαδικά. Έχουν οι αξίες τη δύναμη να απογειώσουν την πορεία μιας επιχείρησης; Σώζουν ή απειλούν το περιβάλλον; Πώς μπορεί κανείς να ταξιδέψει από τις Κάννες στο Λας Βέγκας, μετά στο μακρινό  Κάμελοτ του βασιλιά Αρθούρου, στον φανταστικό κόσμο της Νάρνια- και να επιστρέψει τελικά στην Πάτρα μέσω… Νυρεμβέργης; Τι μας περιμένει στο φετινό TEDxPatras Experience ; Συνεχίστε την ανάγνωση για να το ανακαλύψετε!

Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι στις Κάννες; Βάλτε τα καλά σας και ξεσκονίστε τις πόζες σας, γιατί το TEDxPatras 2018 έρχεται- και μαζί του φέρνει την ευκαιρία σας να περπατήσετε στο διάσημο κόκκινο χαλί… με τα φλας να αστράφτουν τριγύρω.

Αξίες είναι και γυρίζουν… πόσο τυχεροί νιώθετε σήμερα; Είτε είστε το ανθρώπινο ανάλογο του μονίμως άτυχου Ντόναλντ, είτε στο διάβα σας φυτρώνουν τετράφυλλα τριφύλλια όπως συμβαίνει στον τυχεράκια Γκαστόνε, το TEDxPatras Experience σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε να κάνετε τον… τροχό να γυρίσει. Casino Royale μπορεί να μην είμαστε, όμως το TEDx υπόσχεται να μεταμορφώσει το Theater Royal σε κάτι… εξίσου συναρπαστικό- και μάλιστα με απόλυτα ασφαλή τρόπο, όπως πάντοτε εγγυάται η παρουσία της Interamerican. Συμμετέχοντας σε αυτό το workshop και με κάθε γύρισμα του τροχού, θα ανακαλύψετε τις αξίες που έρχονται στη ζωή σας μαζί με έναν σύμβουλο της Interamerican. Ακεραιότητα, καινοτομία, σεβασμός, ομαδικότητα, υπευθυνότητα και ασφάλεια- όλα όσα κάνουν την ίδια την Interamerican αξία στον χώρο της!

Αν πάλι προτιμάτε πιο εσωστρεφείς απολαύσεις και έχετε πολλές φορές φαντασιωθεί να παίρνετε μέρος σε ένα τύπου Agatha Christie μυστήριο, ήρθε η ώρα να επιβιβαστείτε στην TEDx εκδοχή του Orient Express και να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ταυτότητες ανάμεσα σε μια ασυνήθιστη κυκλική ομήγυρη. Κι αν ακόμα είστε φαν των δικαστικών θρίλερ, ένας μοναδικός Μάρτυρας Κατηγορίας περιμένει την ετυμηγορία σας. Σε κάθε περίπτωση, το κλειδί του μυστηρίου είναι πάντοτε το ίδιο: η ικανότητα να θέτεις τις σωστές ερωτήσεις, και να ταιριάζεις τα κομμάτια του παζλ ώστε να αποδώσεις δικαιοσύνη…

Επειδή όμως (δυστυχώς ή ευτυχώς) όλα δεν είναι παιχνίδι, εκεί γύρω θα συναντήσετε και το WWF έτοιμο να σαλπάρει για μια interactive κρουαζιέρα προβληματισμού στη Μεσόγειο. Επιβιβαστείτε με τα μάτια, τα αυτιά και το μυαλό σας ανοιχτά, γιατί αυτή η ενότητα του Experience περιλαμβάνει το workshop του WWF Ελλάς με τίτλο: “Καταρρίπτοντας μύθους”.

Τι γίνεται όταν μια διαχρονικά σταθερή αξία, όπως αυτή του περιβάλλοντος, κλυδωνίζεται; Ποιος ο ρόλος των πολιτών; Μέσω του εν λόγω διαδραστικού workshop, η ομάδα του WWF θα ενημερώσει και θα ευαισθητοποιήσει τους συμμετέχοντες του TEDxPatras 2018, γύρω από το θέμα της εξόρυξης πετρελαίου στη χώρα μας. Ετοιμαστείτε για έναν ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο, με θέμα τα μοναδικά είδη που κολυμπούν στις ελληνικές θάλασσες και που απειλούνται με εξαφάνιση, αλλά και τις επιπτώσεις που οι εξορύξεις έχουν σε περιβάλλον, τοπικές κοινωνίες, τουρισμό, και εθνική οικονομία.

Συνεχίζοντας το ταξίδι σας, θα βρεθείτε μπροστά σε μια διαφορετικη ταμπέλα καλωσορίσματος: “Welcome to Intrasoft”. Και μια υποσημείωση: “Σε μια ολοένα και πιο γεμάτη αγορά, οι ανόητοι θα ανταγωνίζονται για την τιμή. Οι νικητές θα βρουν έναν τρόπο δημιουργίας μόνιμης αξίας στο μυαλό του πελάτη”.

Η INTRASOFT φέρνει ένα μοναδικό workshop στο TEDxPatras  2018 και υπόσχεται να μας εξηγήσει στην πράξη πώς οι αρχές της καινοτομίας, της ποιότητας και της συνέπειας μπορούν να συνθέσουν την αξία μιας εταιρίας. Αξία που δεν ορίζεται με αυστηρά οικονομικούς όρους, αξία που κερδίζεται με την αφοσίωση στον πελάτη, την υπεύθυνη παρουσία στην αγορά και την ευαισθητοποιημένη απέναντι στην κοινωνία δράση, αξία που σταδιακά συνδέεται με ίδιο το όνομα και γίνεται συνώνυμη του brand. Ελάτε να μάθουμε πώς δίνουμε αξία σε ένα brand, ώστε να αποδειχθεί το αποτελεσματικό συστατικό που θα οδηγήσει σε μια πανευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας…

Share this post