Με ένα κλικ πιο κοντά στο TEDxPatras 2019

Workshop: Πλησιάζοντας τόπους βεβαιότητας
November 8, 2019
Workshop: Liofyllo Game
November 10, 2019

Με ένα κλικ πιο κοντά στο TEDxPatras 2019

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το περιεχόμενο του φετινού TEDxPatras βρίσκονται στο νέο website!

Στον «αέρα» είναι εδώ και λίγες ημέρες η νέα ιστοσελίδα του TEDxPatras για το επερχόμενο event, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019. Οι φίλοι της κοινότητας TEDx έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα με ένα click στο 2019.tedxpatras.com.

Η eight8., web agency, ως ο αποκλειστικός Tech Partner του TEDxPatras 2019 ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας σύμφωνα με τις ανάγκες της διοργάνωσης. Η ιστοσελίδα διακρίνεται για την άνετη πλοήγηση, την ιδιαίτερη αισθητική και την άμεση παρουσίαση του περιεχομένου. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν και να γνωρίσουν περισσότερα για το φετινό θέμα, τους προσκεκλημένους ομιλητές, τις προσφερόμενες εμπειρίες, τους πολύτιμους συνεργάτες, τις παράλληλες δράσεις και την εθελοντική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για τους επόμενους ομιλητές και τις επιμέρους δραστηριότητες που μας επιφυλάσσει η φετινή διοργάνωση. Το πλήρες πρόγραμμα του TEDxPatras 2019 θα αναρτηθεί λίγες ημέρες πριν τη διοργάνωση. Μη χάνεις ευκαιρία… κάνε click εδώ: 2019.tedxpatras.com.

Share this post