10 νέα μέλη για το core team του TEDx Patras 2019

Save the Date: Το TEDxPatras επιστρέφει!
September 11, 2019
Αναδρομή στο TEDxPatras 2018 – Values!
September 29, 2019

10 νέα μέλη για το core team του TEDx Patras 2019

Η ομάδα διευρύνεται και μεγαλώνει… με δέκα νέα πρόσωπα που αξίζει να γνωρίσεις!

Σου αρέσει να βλέπεις το δέντρο ή αφήνεις το βλέμμα σου να χάνεται απολαμβάνοντας το δάσος; Τι έχει μεγαλύτερη αξία, το πρόσωπο ή η ομάδα; Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, σου απαντά το TEDxPatras. Αν το καλοσκεφτείς, το δάσος το κάνουν τα δέντρα του- και την ομάδα, τα πρόσωπα που την απαρτίζουν. Για μια ακόμα χρονιά, το core team έγινε πιο πλούσιο, προσθέτοντας δέκα μοναδικούς κρίκους στην αλυσίδα των ανθρώπων που ενώνουν τις δυνάμεις, τη δημιουργικότητα και το μεράκι τους επιδιώκοντας την υλοποίηση του κοινού στόχου: μιας ημέρας που θα γίνει «φυτώριο» ιδεών, απόψεων και- γιατί όχι;- ακόμη περισσότερων πνευμόνων «οξυγόνου» που θα χαρίζουν στον κόσμο όσα ευεργετικά προκύπτουν από την αλληλοσυμπλήρωση και τη συνεργασία.

Είσαι περίεργος να γνωρίσεις τα νέα μέλη του πληρώματος του TEDxPatras 2019, που και φέτος σε προσκαλεί να ανοίξεις μαζί του πανιά; Συνέχισε την ανάγνωση…

Αναστασόπουλος Απόστολος
Αναστασόπουλος Απόστολος

«Η χαρά και ο ενθουσιασμός που νιώθουμε όταν είμαστε δημιουργικοί είναι το κίνητρο για να συμμετέχω στο TEDx. Είμαι τυχερός λοιπόν, που ως νέος δημοσιογράφος θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ και να γνωρίσω ανθρώπους που θα αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη ζωή μου.» Ο Απόστολος Αναστασόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο του 1991. Μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών στον τομέα της Επικοινωνίας. Πλέον, μετά από ένα πέρασμα σε άλλα τοπικά μέσα, εργάζεται εδώ και δύο χρόνια στην εφημερίδα “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” ως δημοσιογράφος. Στο TEDxPatras έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα επικοινωνίας. 

Καββαδίας Παναγιώτης

Καββαδίας Παναγιώτης

«Μέσω της συμμετοχής μου στο TEDxPatras ως υπεύθυνος ΙΤ θέλω να συνεισφέρω με τις γνώσεις μου στην επιτυχία και τη διάδοσή του σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, αποκτώντας ταυτόχρονα εμπειρία πάνω σε μεγάλα projects και συνεργαζόμενος με ανθρώπους έμπειρους και καταρτισμένους στον τομέα τους». Ο Παναγιώτης Καββαδίας είναι τεταρτοετής φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει συμμετάσχει σαν εθελοντής σε διάφορες εκδηλώσεις στο παρελθόν και από φέτος είναι μέλος της ομάδας του TEDxPatras. Του αρέσει το διάβασμα, οι έξοδοι, να ζει νέες εμπειρίες και να κάνει νέους φίλους. 

Κίκινας Αλέξανδρος

Κίκινας Αλέξανδρος  

Ο Αλέξανδρος μεγάλωσε στην Πάτρα και ανακάλυψε το πάθος για τη φωτογραφία σε νεαρή ηλικία, στο φωτογραφείο του θείου του. Αφότου σπούδασε στον ΑΚΤΟ, στο τμήμα Γραφιστικής, άρχισε να δουλεύει ως φωτογράφος σε διάφορα πρότζεκτ. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει εκείνο που τον οδήγησε να βρεθεί εθελοντής στην Γκάνα. Σήμερα δραστηριοποιείται με την ομάδα του στον χώρο της διαφήμισης. Για τον Αλέξανδρο, η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό, απ’ όπου πάντα επιστρέφει πλουσιότερος σε εμπειρίες. 

Κώστα Ιωάννα
Κώστα Ιωάννα

«Το TEDx είναι μια ευκαιρία για να διευρύνω τις γνώσεις μου πάνω στο τομέα του Digital Marketing συμμετέχοντας σε μια εθελοντική πρωτοβουλία, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενεργοποίηση των ανθρώπων της σύγχρονης, ψηφιακής κοινωνίας». Η Ιωάννα είναι τελειόφοιτη του τμήματος CEID. Εργάζεται ως Performance Engineer και τα χόμπι της είναι το θέατρο, ο χορός, το γυμναστήριο, το YouTube και ο εθελοντισμός.

Λαγοπαναγιωτοπούλου Ολίς

Λαγοπαναγιωτοπούλου Ολίς

«Αναμένω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να συμβάλλω καταλυτικά στην όσο το δυνατόν πιο ομαλή οργάνωση και ολοκλήρωση του TEDxPatras.» Η Ολίς Λαγοπαναγιωτοπούλου γεννήθηκε το 1997. Είναι φοιτήτρια του τμήματος  Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο φετινό TEDx θα βρίσκεται επί της υποδοχής και συγκεκριμένα στο Registration.  

Νταγκούλη Λένα
Νταγκούλη Λένα

Η Λένα σπουδάζει Αρχιτεκτονική στην Πάτρα και αγαπά τα βιβλία που της δίνουν έμπνευση και κίνητρο. Έχει επιμονή και υπομονή, είναι πρόθυμη τόσο να φανταστεί και να  δημιουργήσει όσο και να βοηθήσει στο να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ιδέα που θα κάνει το φετινό TEDxPatras μοναδικό.

Παπαστεργίου Άννα- Μαρία

Παπαστεργίου Άννα- Μαρία

«Η πρώτη μου επαφή με το TEDxPatras ήταν το 2018, ως εθελόντρια. Νιώθω τυχερή που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία». Η  Άννα-Μαρία είναι προπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα ενδιαφέροντά της συναρτούν την επιστήμη, την τέχνη και τη φιλοσοφία, τη λογική και την αισθητική.

Σκεμπετζή Μαρίνα

Σκεμπετζή Μαρίνα

Η Μαρινα είναι φοιτήτρια του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Ασχολείται με την φωτογραφία και με τη δημιουργία ιδεών στον χώρο του design. Στόχος της είναι, με τον κατάλληλο σχεδιασμό του χώρου και της αποτύπωσής του στο φακό, να αναδείξει περαιτέρω το φετινό TEDxPatras!

Πέττα Ευαγγελία

«Το περιβάλλον του TEDx αποτελεί τον ιδανικότερο χώρο για να αφηγηθεί κανείς ιστορίες σε ένα πλαίσιο ελεύθερης έκφρασης, δημιουργικότητας και πρωτοτυπίας». Η Ευαγγελία είναι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον τομέα της Πολιτιστικής Διοίκησης. Ασχολείται, επίσης, με το σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο των μουσείων και λατρεύει το θέατρο. Στο TEDxPatras δραστηριοποιείται στο Blog Editing. 

Σομαλακίδη Κωνσταντίνα

Σομαλακίδη Κωνσταντίνα

«Το TEDxPatras μού έδωσε την ευκαιρία να συναναστραφώ και να «διαδράσω» με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους». Η Κωνσταντίνα Σομαλακίδη είναι μεταπτυχιακός γεωλόγος με ειδίκευση στις Γεωεπιστήμες, στην Περιβαλλοντική Απορρύπανση και στη Νανοσύνθεση Αργιλικών Ορυκτών. Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας «Ρεφενέ Πάτρας» και της ομάδας παραγωγής καλλιτεχνικού οπτικοακουστικού υλικού «KP Edition Films». Εργάζεται για τον οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών STEM Education. Επιπλέον είναι αθλήτρια στίβου και αγαπάει τα ταξίδια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του πέμπτου TEDxPatras έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγες ημέρες. Στις 7 Δεκεμβρίου έλα να μοιραστούμε μια ακόμα αξέχαστη μέρα, που θα γεμίσει μοναδικές στιγμές το πρώτο Σάββατο του τελευταίου μήνα του 2019. Κι αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις μέρος στη φετινή ομάδα υποστήριξης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ακολουθήσεις στα κοινωνικά δίκτυα- η σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί σύντομα! 

 

Share this post