TEDxPatras Experience 2019 is coming to town…

Workshop: Less uncertainty, more opportunities.
November 28, 2019
Η INTERAMERICAN παρέχει ασφάλιση στους εθελοντές του TEDxPatras 2019!
December 5, 2019

TEDxPatras Experience 2019 is coming to town…

Το Experience του TEDxPatras είναι εδώ για μια ακόμη χρονιά, για να κάνει την ημέρα του επερχόμενου Σαββάτου, 7 Δεκεμβρίου, ακόμα πιο γεμάτη- γεμάτη από δημιουργικότητα, παιχνίδια, γέλια, ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών: όλα εκείνα, δηλαδή, που θα μας κάνουν μια βραχύβια ίσως, αλλά σίγουρα αλησμόνητη παρέα…

Εάν έχετε παρακολουθήσει κάποια από τις προηγούμενες διοργανώσεις, θα έχετε ήδη ξεχωρίσει το Experience ως ένα από τα πιο ενεργητικά σημεία της εμπειρίας που προσφέρει ένα TEDx event. Αν πάλι η φετινή είναι η πρώτη σας φορά, σας υποσχόμαστε ότι, στο κλείσιμο μιας ημέρας αφιερωμένης στην αβεβαιότητα, θα φύγετε με τη βεβαιότητα πως οι δράσεις Experience θα κρατήσουν ξεχωριστή θέση στο άλμπουμ αναμνήσεών σας με τίτλο “TEDxPatras 2019- Uncertainty”. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια κλεφτή ματιά σε όσα μας επιφυλάσσουν οι δράσεις αυτής της χρονιάς!

City Mural 

Εσείς, ποιο χρώμα δίνετε στη ζωή σας; Το TEDxPatras σας καλεί να πάρετε μέρος σε έναν ελεύθερο και χωρίς κανόνες επαναχρωματισμό της πόλης, με βάση το συναίσθημα και τη φαντασία σας!

inSure

Πώς χαράζει κανείς βέβαιους δρόμους μέσα στην αβεβαιότητα της καθημερινότητας; Με την υποστήριξη και την ασφάλεια ενός προσωπικού συμβούλου της INTERAMERICAN, ελάτε να βρούμε τον τρόπο…

Mood Meter 

Όταν η σφυγομέτρηση αφορά συναισθήματα και διαθέσεις, οι αριθμοί δεν επαρκούν για να αποτυπώσουν τη μεγάλη εικόνα… Ας αλλάξουμε τη «βέβαιη» μορφή των στατιστικών, μετασχηματίζοντάς την σε ζωντανό, συλλογικό έκθεμα!

Elves VS Trolls – The secret Quest 

Αν πάντοτε ονειρευόσασταν να συμμετάσχετε σε μια αποστολή εφάμιλλη της Μέσης Γης και των έργων του Tolkien, το TEDx Patras έρχεται να κάνει την ευχή σας πραγματικότητα! Ελάτε να ακολουθήσουμε τη μαγεία του TEDx Patras για να μεταμορφωθούμε σε TEDx-ωτικά και να αντιμετωπίσουμε τον μεγάλο κίνδυνο των TEDxtrolls, σε μια αβέβαιη για την τελική της έκβαση μάχη…

 ConstrACTION 

Συνεργαζόμαστε για να χτίσουμε βήμα βήμα τον ψηλότερο πύργο. Και αν αυτός γκρεμιστεί, κάθε νέα προσπάθεια θα μας φέρνει ένα ακόμα βήμα κοντά στην κορυφή!

 Bubble Bubble 

Τι πιο αβέβαιο από τη διάρκεια ζωής μιας… φούσκας; Όταν όμως πολλοί ενώσουν τις δυνάμεις τους, όλα είναι πιθανά! Παίζοντας, ελάτε να οδηγήσουμε τις φούσκες με τις δικές μας δυνάμεις σε ένα αβέβαιο ταξίδι μέχρι το στόχο τους.

Let it Booth, Let it Booth 

Το TEDxPatras 2019 θα είναι οπωσδήποτε μια μέρα που δε θα θες να ξεχάσεις- και εμείς σου εξασφαλίζουμε το πιο ξεχωριστό αναμνηστικό! Εξοπλιστείτε με το πιο αστραφτερό σας χαμόγελο και ελάτε να φωτογραφιστούμε σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

Share this post