TEDxPatras 2019 – Survival Kit: Ο οδηγός “επιβίωσής σου!

Η INTERAMERICAN παρέχει ασφάλιση στους εθελοντές του TEDxPatras 2019!
December 5, 2019
Αντίστροφη μέτρηση για το TEDxPatras 2019 με θέμα «UNCERTAINTY»!
December 6, 2019

TEDxPatras 2019 – Survival Kit: Ο οδηγός “επιβίωσής σου!

 1. Έφτασε  η μεγάλη στιγμή! Το ξυπνητήρι χτυπάει, ανοίγεις τα μάτια σου και ναι, είναι Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019: η ημέρα που το TEDxPatras, για πέμπτη φορά, φέρνει στην πόλη μια μοναδική γιορτή ιδεών που αξίζει να διαδοθούν…
 2. Σήμερα όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν στη Ρώμη, αλλά… στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, εκεί που η “Αβεβαιότητα” σε περιμένει να την εξερευνήσεις. Μπορείς να φτάσεις είτε οδηγώντας (διατίθεται parking), είτε χρησιμοποιώντας τη γραμμή 601-602-603-604-610 και 901-902 του Αστικού Λεωφορείου, είτε επιλέγοντας το τρένο ως τον Καστελόκαμπο και συνεχίζοντας με το λεωφορείο του ΟΣΕ. Όποιος κι αν είναι ο τρόπος μεταφοράς που θα επιλέξεις, προτίμησε άνετη ενδυμασία: η ημέρα θα είναι γεμάτη προκλήσεις και δράση!
 3. Οι πύλες του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών θα ανοίξουν στις 10:00. Για να μπορέσεις να τις διασχίσεις, βεβαιώσου ότι έχεις διαθέσιμο το εισιτήριό σου, έτοιμο να το επιδείξεις- σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Προκειμένου να ολοκληρώσεις με τη διαδικασία του registration, θα χρειαστεί να προχωρήσεις μέχρι τον εσωτερικό χώρο του κυρίως κτιρίου, όπου θα σε υποδεχθούν τα χαμόγελα των registration princesses.
 4. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σου, θα προμηθευτείς το αντικείμενο- κλειδί που θα σου εξασφαλίσει την πρόσβαση σε όλους τους χώρους. Δεν είναι άλλο από το badge σου, που το περιεχόμενο του θα αποτελέσει πολύτιμη πηγή πληροφόρησης- αλλά και τον χάρτη πλοήγησής σου στη χώρα του TEDxPatras 2019. Βεβαιώσου πως το έχεις μαζί σου κάθε στιγμή!
 5. Αντιθετα με το badge, η παρέα της gift bag σου είναι προαιρετική: μπορείς να την παραλάβεις και να ανακαλύψεις το περιεχόμενό της είτε μετά την εγγραφή σου, είτε στο τέλος της εκδήλωσης. Η εθελοντική ομάδα του TEDxPatras με το χαμόγελο στα χείλη και τα κόκκινα μπλουζάκια θα είναι στη διάθεσή σου για να σε ενημερώσει σχετικά με τον χώρο και τον τρόπο παραλαβής της gift bag- αλλά και να λύσει κάθε άλλη σου απορία.
 6. Μη βιαστείς να φύγεις από τον χώρο του registration! Μια σειρά από ενδιαφέροντα διαδραστικά workshops έχουν διαμορφωθεί και σε περιμένουν για να μεταμορφώσουν το διάλειμμά σου σε μια αξέχαστη εμπειρία! Οι εθελοντές μας θα σε ενημερώσουν για τις διαθέσιμες θέσεις. Μη ξεχάσεις να προμηθευτείς τα tickets για το μεσημεριανό και βραδινό γεύμα.
 7. Στο TEDxPatras 2019, το μόνο που χρειάζεται να φέρεις μαζί σου είναι η καλή σου διάθεση… για τα υπόλοιπα έχουμε ήδη φροντίσει εμείς:  Στο φουαγιέ του χώρου θα σε περιμένει ένα πλούσιο πρωινό, προσφορά των χορηγών μας. Έχεις το ελεύθερο να το απολαύσεις ως την έναρξη του πρώτου session,  11.30 π.μ. Σημείωσε την ώρα έναρξης ως εξαιρετικά σημαντική, γιατί…
 8. … με την έναρξη του session, οι πόρτες της αίθουσας θα κλείσουν, για να ανοίξουν ξανά μόνο όταν ξεκινήσει το διάλειμμα! Έτσι, πρέπει να εξασφαλίσεις την έγκαιρη πρόσβασή σου πάση θυσία. Σημείωσε, επιπλέον, πως οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες, και πως η απόθεση προσωπικών αντικειμένων εκεί κατά την απουσία σου γίνεται με δική σου ευθύνη.
 9. Ξεκίνησαν οι ομιλίες; Βάλε το κινητό σου στο αθόρυβο…  Αφιέρωσε όλη σου την προσοχή στους ομιλητές μας! Την αξίζουν!
 10. Είμαστε βέβαοι πως η προσωπικότητα των ομιλητών και όσα θα μοιραστούν μαζί μας θα σε ενθουσιάσουν. Μπορείς να αποτυπώσεις τη στιγμή φωτογραφικά, αρκεί να το κάνεις διακριτικά, παραλείποντας τις… αστραπές του flash. Δεν μπορείς να βιντεοσκοπείς κατά τη διάρκεια των sessions- όμως, μην ανησυχείς: σύντομα θα μπορείς να απολαύσεις ξανά όλες τις ομιλίες online, στο επίσημο κανάλι του TEDxPatras στο youtube.
 11. Εσύ, πόσα στιγμιότυπα θα αιχμαλωτίσεις; Influencer ή μη, τα social media είναι ο καλύτερος τρόπος να μοιραστείς άμεσα τις εντυπώσεις σου με τους φίλους σου- και φυσικά μαζί μας! Βεβαιώσου μόνο ότι θα συμπεριλάβεις τα επίσημα hashtags της ημέρας #TEDxPatras, #TEDxPatras2019, #UNCERTAINTY στα post σου σε facebook, instagram, twitter και linkedin.
 12. Διάλειμμα; Ώρα για ανεφοδιασμό! Η επιβεβλημένη απουσία αναψυκτικών και ποτών από τον χώρο πραγματοποίησης της κεντρικής εκδήλωσης εξισορροπείται, στη διάρκεια του break! Στους χώρους του φουαγιέ θα υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα προϊόντα προς κατανάλωση, όπως νερό, αναψυκτικά, χυμοί κ.λπ. Για το λόγο αυτό δε χρειάζεται να φέρεις δικά σου.
 13. Διάλειμμα; Ώρα για Experience! Μη χάνεις λεπτό… με τη βοήθεια του badge σου, αναζήτησε το δωμάτιο ή τον χώρο που φιλοξενεί το workshop και το παιχνίδι της επιλογής σου!
 14. Θέλεις να γνωρίσεις από κοντά και να συζητήσεις με τους ομιλητές του TEDxPatras 2019; Στο πάνω φουαγιέ υπάρχει διαμορφωμένος χώρος Q&A. Κράτησε τη θέση σου και στα breaks θα βρεις τους ομιλητές για μια ανοικτή συζήτηση.
 15. Στις 7 Δεκεμβρίου, ο μόνος καπνός που επιτρέπεται είναι αυτός που θα αναδίδουν τα αχνιστά φλιτζάνια του γευστικού καφέ CAPO που θα προσφέρεται στον χώρο του event.
 16. Το ταξίδι στην εμπειρία του TEDxPatras 2019 συνεχίζεται, με προορισμό αυτή τη φορά γεύσεις. Αναζήτησε το μενού και τα διαθέσιμα προϊόντα στο badge σου. Στο 2ο διάλειμμα, ένα healthy afternoon break σε περιμένει με επιλογές ανάμεσα σε smoothies, φυσικούς χυμούς, σνακς και φρούτα. Επιμένεις στην ισορροπημένη  κι υγιεινή διατροφή; Ανακάλυψε τα λουξ plus ‘n light ψυγεία και δοκίμασε τη νέα γενιά αναψυκτικών με… φυσικά χαρίσματα! Αναζήτησε το healthy station του Abbey – Kitchen Bar και τα snacks της Hippocrates Farm. Στο τέλος, ένα μενού ζυμαρικών, hot dogs & pizzas θα απογειώσουν το γευστικό ταξίδι. Μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις τις εκλεκτές ετικέτες κρασιού της Achaia Clauss και τη ΜΑΜΟΣ, τη μπίρα με το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου.
 17. Έχεις φίλους που δεν μπόρεσαν να βρίσκονται σήμερα εδώ και τους τρώει η σκέψη όσων συναρπαστικών συμβαίνουν, αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν; Και όμως μπορούν! Η εκδήλωση βιντεοσκοπείται και μεταδίδεται ζωντανά μέσα από το 2019.tedxpatras.com/.
 18. Αισθάνεσαι αβεβαιότητα, όχι μόνο σε φιλοσοφικό επίπεδο… αλλά και σε πιο πρακτικό; Μόνο για τον μήνα Δεκέμβριο, αποκλειστικά οι σύνεδροι του TEDxPatras, μπορούν να εξασφαλίσουν το πρόγραμμα «Άμεση Ιατρική Βοήθεια» της INTERAMERICAN με ειδική τιμή. Αναζήτησε το ειδικό σημείο στον χώρο και μάθε περισσότερα.
 19. Η επαφή μας με το διαδίκτυο αποτελεί με βεβαιότητα μια καθημερινή ανάγκη… αλλά και απόλαυση. Η FIBAIR προσφέρει ειδικά για τους συμμετέχοντες του TEDxPatras 2019 τη δυνατότητα εγγραφής στα πακέτα συνδρομής με δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης. Μη ξεχάσετε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ.
 20. Το τρίτο session έφτασε στο τέλος του. Mη λυπηθείς γιατί… it’s time for Aperitivo Treatment by Martini! Ιταλικό Βερμούτ με πάνω από 150 χρόνια παράδοση θα γεμίσει τα ποτήρια μας για να πιούμε, γιορτάζοντας όλα όσα μας χάρισε η Αβεβαιότητα… Το Martini Fiero είναι ένα blend από λευκό κρασί, βότανα και πορτοκάλι ιδανικό για την παρασκευή Spritz. Η γλυκόπικρη γεύση του οφείλεται κυρίως στο φυτό της Αρτεμίσιας το οποίο διασφαλίζει τη χαρακτηριστική γεύση του Martini και στις αποξηραμένες φλούδες πορτοκαλιών από την Ισπανία οι οποίες κόβονται με το χέρι και αφήνονται να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο στον ήλιο. Οι πραγωγοί του UP FM θα πλαισιώσουν με τις μουσικές και τους ρυθμούς τους το κλείσιμο του event. It’s TEDxPatras party time!

Share this post