Αντιστρόφως ανάλογα ποσά: το απόσταγμα ενός ακόμα TEDxPatras core team meeting

Οι Carte Postale στη σκηνή του TEDxPatras 2019!
November 4, 2019
Anastasios Stalikas
November 5, 2019

Αντιστρόφως ανάλογα ποσά: το απόσταγμα ενός ακόμα TEDxPatras core team meeting

Συνθήκη: ηλιόλουστο Σάββατο, περιοχή: Μαρίνα Πάτρας, τοποθεσία: Moxy Hotel Patras. Το τρίπτυχο σε προϊδεάζει για ένα λουκούλειο πρωινό στον κήπο ή στο roof garden του ξενοδοχείου, για ένα χαλαρό καφεδάκι με υπέροχη θέα; Λάθος… στην περίπτωση του core team του TEDxPatras, που σύσσωμο κατέφτασε στις εντυπωσιακής αισθητικής εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που πρόσφατα προστέθηκε στα “hot spots” της πόλης, ο σκοπός ήταν διαφορετικός- και ο χώρος συνάντησης αντίστοιχος.

Κατεβαίνοντας τις σκάλες που οδηγούν σε ένα από τα Moxy meeting rooms, η ομάδα βρέθηκε σε ένα διαφορετικό αυτή τη φορά “εργαστήριο”, το οποίο διέθετε όλα τα απαραίτητα για να συνεχίσει τη δημιουργική της δράση. Καθώς οι μέρες που μας χωρίζουν από το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου μειώνονται, όλα όσα πρέπει να προβλεφθούν, να ρυθμιστούν και να προγραμματιστούν αυξάνονται με αλματώδη ρυθμό. Και μπορεί το core team να γνωρίζει καλά την αβεβαιότητα που γεννά η σχέση αυτών των δύο αντιστρόφως ανάλογων ποσών, γνωρίζει όμως παράλληλα όλα όσα απαιτούνται ώστε να εξασφαλιστεί με βεβαιότητα η επιτυχία του πέμπτου κατά σειρά TEDx Patras event!

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι: οι ημέρες που μας χωρίζουν από το event θα είναι γεμάτες αποκαλύψεις, πρωτότυπα events και ολοκαίνουργιες  πληροφορίες για την “αβέβαιη” φετινή σεζόν. Ακολουθήστε μας, και σας υποσχόμαστε πως η αδημονία σας για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου θα ξεπεράσει… ακόμα και τη δικη μας.

Share this post