Οδηγός Κράτησης Εισιτηρίων – FAQ

Calliope
April 13, 2015
Μυλαίδη Στούμπου
April 16, 2015

Οδηγός Κράτησης Εισιτηρίων – FAQ

E: Με ποιο τρόπο μπορώ να δηλώσω συμμετοχή για την παρακολούθηση του TEDxPatras ~ Sea of Voices;

A: Οι αιτήσεις για τα εισιτήρια του TEDxPatras ~ Sea of Voices παρέχονται μέσω της πλατφόρμας του viva.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν εκεί την online αίτηση και, εφόσον τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, θα λαμβάνουν ένα e-mail επιβεβαίωσης με οδηγίες για την πληρωμή του εισιτηρίου.

E: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τον Κύριο Χώρο Διεξαγωγής του Ι.Τ.Υ.Ε.;

A: Η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 ευρώ. Με το εισιτήριό του, κάθε TEDxSter συνεισφέρει στην κάλυψη των εξόδων του TEDxPatras (μεταφορά και διαμονή ομιλητών, ενοικίαση χώρων, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, εκτυπώσεις, snack & coffee breaks κα). Χωρίς τη δική σας συνδρομή, την μεγάλη βοήθεια των χορηγών και την εθελοντική συνεισφορά των μόνιμων και έκτακτων εθελοντών το TEDxPatras δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

E: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τον Χώρο Αναμετάδοσης του Λιθογραφείου.;

Α: Η είσοδος για τον Χώρο Αναμετάδοσης είναι δωρεάν. Οι θέσεις είναι ιδιαίτερα περιορισμένες.

Ε: Μέχρι πότε μπορώ να στείλω την αίτησή μου προκειμένου να παρακολουθήσω το TEDxPatras ~ Sea of Voices ;

Α: Στο event θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις.

Ε: Γιατί χρειάζεται η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος;

A: Η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου καθώς βάσει των στοιχείων επικοινωνίας και κυρίως του e-mail το οποίο θα δηλώσετε, θα γίνεται η ενημέρωση σας – όπως η αποστολή του προσωπικού σας link για την αγορά του εισιτηρίου σας, newsletters κ.α. – από την ομάδα του TEDxPatras. Επιπλέον η ημερομηνία συμπλήρωσης της φόρμας δημιουργεί την σειρά προτεραιότητας έγκρισης των αιτήσεων, οπότε όσο πιο σύντομα συμπληρώσετε την φόρμα, τόσο πιο πιθανό είναι να αποκτήσετε ένα εισιτήριο για την διοργάνωση.

E: Η τιμή του εισιτηρίου είναι τελική;

A: Ναι, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

E: Ποια διαφορά έχει το εισιτήριο των 25 ευρώ στο Ι.Τ.Υ.Ε. από την ελεύθερη είσοδο στο Θέατρο Λιθογραφείον;

A: Το εισιτήριο των 25 ευρώ σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλους τους χώρους του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» Ι.Τ.Υ.Ε., συμπεριλαμβανομένης και της αίθουσας όπου θα διεξαχθούν οι ομιλίες. Οι θέσεις για τη συγκεκριμένη αίθουσα είναι πολύ περιορισμένες, οπότε συνιστούμε την άμεση αίτησή σας.

Με την ελεύθερη είσοδο μπορείτε με live streaming να παρακολουθήσετε τις ομιλίες από εκεί. Συμμετοχή στα workshops και παρακολούθηση του Live Party συμπεριλαμβάνεται, φυσικά, και στις δύο κατηγορίες εισιτηρίων.

Ε: Από που μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου και πως θα το πληρώσω;

A: Η αγορά του εισιτηρίου γίνεται μέσω του viva.gr το οποίο δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Υπενθυμίζουμε πως οι περισσότερες κάρτες ανάληψης μετρητών των ελληνικών τραπεζών είναι ταυτόχρονα και χρεωστικές κάρτες.

Ε: Επιβαρύνομαι με έξοδα όταν πληρώνω μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας;

A: Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα πληρωμής και δεν θα επιβαρυνθείτε με κανένα επιπλέον κόστος.

E: Έκανα αίτηση για το εισιτήριο των 25 ευρώ στο Ι.Τ.Υ.Ε., αλλά έλαβα έγκριση για την δωρεάν είσοδο στο Θέατρο Λιθογραφείον. Γιατί;

Α: Αυτό συμβαίνει γιατί οι θέσεις στο Ι.Τ.Υ.Ε. έχουν ήδη καλυφθεί. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παρευρεθείτε στους χώρους του Θεάτρου Λιθογραφείον και να παρακολουθήσετε τις ομιλίες μέσω του live streaming που θα είναι διαθέσιμο.

Ε: Έκανα αίτηση για το εισιτήριο των 25 ευρώ, αλλά έλαβα έγκριση για την δωρεάν είσοδο στο Θέατρο Λιθογραφείον. Τι θα πληρώσω τελικά;

Α: Δεν θα πληρώσετε

Ε: Με ποιους τρόπους μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου;

Α: Αφού κάνετε την αίτησή σας, θα λάβετε ένα e-mail με τις λεπτομέρειες για την αγορά και την εκτύπωση του εισιτηρίου. Η αγορά μπορεί να γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ή τοις μετρητοίς σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Viva Payments, όπου θα πρέπει να προσέλθετε, μαζί με τον κωδικό παραγγελίας που θα λάβετε με e-mail, και να πληρώσετε εκεί το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Ε: Δεν ολοκληρώνεται η συναλλαγή μου ενώ βάζω κανονικά τον αριθμό της κάρτας, γιατί συμβαίνει αυτό;

Α: Αν η συναλλαγή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά είτε με την ίδια κάρτα είτε με διαφορετική, αν έχετε τη δυνατότητα. Τους ακριβείς λόγους δυστυχώς δε μπορούμε να τους γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση, ξανακάνετε κλικ στο link που σας έχουμε στείλει. Ενδέχεται να μην έχει εγκριθεί η συναλλαγή σας από την τράπεζα, ίσως πληκτρολογήσατε κάτι λάθος ή ίσως έχει λήξει η κάρτα σας. Όταν η συναλλαγή σας ολοκληρωθεί, τότε θα λάβετε το εισιτήριο σας.

Ε: Μέχρι πότε μπορώ να ολοκληρώσω την αγορά του εισιτηρίου μου;

Α: Από τη στιγμή που εγκριθεί η αίτησή σας, έχετε 72 ώρες για την αγορά του εισιτηρίου.

Ε: Υπάρχει εκπτωτικό ή φοιτητικό εισιτήριο;

A: Η τιμή του εισιτηρίου είναι ενιαία και δεν παρέχονται εκπτωτικά εισιτήρια.

Ε: Μπορώ να επιστρέψω το εισιτήριό μου;

A: Η αξία του εισιτηρίου δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση, παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης ή ματαίωσης της διοργάνωσης.

Ε: Μπορώ να πουλήσω ή να χαρίσω το εισιτήριό μου;

A: Το εισιτήριο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται.

Ε: Εκδίδονται εισιτήρια για ΑΜΕΑ;

Ο χώρος του Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» Ι.Τ.Υ.Ε. και το Θέατρο Λιθογραφείον είναι προσβάσιμος για ΑΜΕΑ και οι εθελοντές μας μπορούν να προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Δεν διατίθεται, ωστόσο, εισιτήριο σε ειδική τιμή.

Ε: Πότε θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του event;

Α: Οι ομιλητές και τα workshops του event ανακοινώνονται σταδιακά. Το πλήρες πρόγραμμα θα έχει αναρτηθεί στο www.tedxpatras.com λίγες μέρες πριν το event.

Share this post