Η Ομάδα του TEDxPatras μεγαλώνει! Γνωρίστε τα νέα μέλη του Core Team!

Το TEDxPatras τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
March 15, 2022
Η Ομάδα του TEDxPatras στην υψηλότερη κορυφή του Παναχαϊκού!
May 13, 2022

Η Ομάδα του TEDxPatras μεγαλώνει! Γνωρίστε τα νέα μέλη του Core Team!

O εθελοντισμός κι η συνεργασία αποτελούν δύο από τις βασικές αξίες του TEDxPatras. Από την αρχή της δημιουργίας της ομάδας μας, ο οργανισμός του TEDxPatras έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 500 εθελοντές, με κύρια αποστολή την ενίσχυση και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού και της συνεργασίας, ως καταλύτες κοινωνικής αλλαγής και μεταφοράς γνώσης.

Η βασική ομάδα του TEDxPatras, μεγαλώνει για ακόμη μια χρονιά, καλωσορίζοντας  νέο αίμα στις φλέβες της. Ένα είναι το μόνο σίγουρο∙ όσο διαφορετικά κι αν είναι τα μέλη της μεταξύ τους, ο καθένας διαθέτει αστείρευτο ταλέντο στον τομέα του, κι είναι πραγματικά έτοιμος να το διοχετεύσει στην ομάδα, σπέρνοντας σπόρους για να ευδοκιμήσουν νέοι καρποί, τους οποίους θα μπορεί να απολαύσει η κοινότητα.

Ακολουθήστε μας για να τους γνωρίσουμε!

Φώτης Δάλλας

“Τι είναι το TEDxPatras για μένα; Μια χρυσή ευκαιρία να βάλω το λιθαράκι μου, ώστε όμορφες ιδέες και διαφορετικές κουλτούρες να διαδοθούν σε περισσότερο κόσμο, γεννώντας το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”. Στο TEDxPatras συμμετέχει στην Ομάδα Venue & Logistics με έμφαση στην παραγωγή της φετινής διοργάνωσης.

Γαβριήλ Δρακάτος

“Το TEDxPatras είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων! Μέσα από τους ομιλητές μας και τις ιστορίες τους, μπορούμε να κινητοποιήσουμε τον κόσμο και να τον οδηγήσουμε στην εξέλιξη. Αυτό είναι για μένα το TEDx. Είναι μια βοήθεια για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να πιαστούν από την ιστορία κάποιου και να προσπαθήσουν”. Ο ρόλος του στο TEDxPatras είναι να απαθανατίζει τις στιγμές της διοργάνωσης μέσω της φωτογραφίας.

Σεμίρα Ευαγγέλου

“Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω στο TEDxPatras· μια ομάδα ανθρώπων η οπoία δημιουργεί δράσεις με σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας. Δράσεις οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης, κινητοποίησης και δημιουργικότητας”. Η Σεμίρα συμμετέχει στην ομάδα Experience.

Φοίβη Παναγιώτου

“Το TEDxPatras, δεν είναι απλώς μία σχέση δούναι και λαβείν για μένα·  διότι παίρνω πίσω πολλά περισσότερα. Κερδίζω υπέροχες αναμνήσεις, πρωτόγνωρες ευκαιρίες, σχέσεις με όμορφους ανθρώπους και πολλές αξέχαστες στιγμές. Είναι σίγουρα μια ευκαιρία προσωπικής και συλλογικής εξέλιξης και ανάπτυξης”. Στο TEDxPatras συμμετέχει στην Ομάδα Blog.

Λεμονιά Κάρλου

“Αγαπώ τον εθελοντισμό και χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος μια σημαντικής διοργάνωσης, όπως είναι το TEDxPatras. Μέσα από το ταξίδι που ξεκινά, ελπίζω να έχω την ευκαιρία να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου στο design και την γραφιστική επιμέλεια, καθώς και να γνωρίσω νέα πρόσωπα, με όρεξη και έμπνευση για νέες ιδέες και δράσεις!”. Η Λεμονιά είναι μέλος της ομάδας Design.

Ασπασία Κράλλη

“Η συμμετοχή μου στην εκδήλωση του TEDxPatras 2019, ως εθελόντρια, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και βασικό κίνητρο για να συμμετέχω πιο ενεργά στην κοινότητα του TEDxPatras. Με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Μάρκετινγκ και έχοντας εργασιακή εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας, θέλω να συμβάλλω με τις γνώσεις και τις δεξιότητες μου στην ομάδα επικοινωνίας, αποκτώντας νέες εμπειρίες, αλληλεπιδρώντας με τα μέλη της ομάδας και λαμβάνοντας τη χαρά του εθελοντισμού”.

Γαρυφαλλιά Λιαππή

Από την απλή παρέα ενός podcast μέχρι την τεράστια εμπειρία ενός event, το TEDx δημιουργεί ιδέες, ιδανικά και συναισθήματα σε όλους όσους συμμετέχουν ή είναι κομμάτι του. Στο TEDxPatras είμαι μέλος της ομάδας Registration με τον ειδικό ρόλο του “Attendee Success”. Στην ομάδα Registration προσμένω να αποδώσω το βέλτιστο δυνατό για την ομαλή διεξαγωγή κάθε event, ενώ ταυτόχρονα ο ρόλος μου ως “Attendee Success” έχει στόχο να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του συμμετέχοντα, παρέχοντας οδηγίες, συμβουλές και βοήθεια σε οτιδήποτε χρειαστεί.”

Ελευθερία Μαρίνου

“Η Ομάδα και η δράση του TEDxPatras αποτελούσε προσωπικά ένα πολύτιμο ερέθισμα τα τελευταία χρόνια. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή μου μοιάζει με όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Γιατί… είναι η δύναμη της έκφρασης και της δημιουργίας, είναι η αξία του ταξιδιού μέσα από εικόνες, ήχους, και προσωπικές πορείες αυτά που με προτρέπουν να συμβάλλω σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια- για την άνθηση του όλου εγχειρήματος!”. Ο ρόλος της εντάσσεται στην ομάδα Experience.

Βασίλης Τουντόπουλος

“Γνώρισα το TEDxPatras το 2018, οπότε και συμμετείχα ως θεατής. Ίσως λόγω του ίδιου του event (VALUES) ή του ενθουσιασμού που εξέπεμπε η ομάδα στο να διαδίδει ιδέες και να προωθεί αξίες, οι πρώτες σκέψεις που μου δημιουργήθηκαν ήταν ότι αν θέλει κάποιος να νιώσει ότι μπορεί να δημιουργήσει αξία στην κοινωνία, αξίζει να συμμετάσχει σε αυτήν την πρωτοβουλία. Στο TEDxPatras event του 2019, η προφητική αβεβαιότητα (UNCERTAINTY) ενέπνευσε και τη δική μου ομάδα να δημιουργήσει ένα διαδραστικό workshop και έτσι είχα τη χαρά να νιώσω τον ενθουσιασμό αυτής της ομάδας συμμετέχοντας εκ των έσω. Αυτό ήταν! Οι αρχικές μου σκέψεις μετατράπηκαν σε επιθυμία να συμμετάσχω σε κάτι που πραγματικά βελτιώνει και δημιουργεί υψηλή προστιθέμενη αξία για την κοινωνία που θέλω να μεγαλώσουν τα τρία μου παιδιά”. Ο ρόλος του στην ομάδα είναι το Innovation Community.

Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε κι εσείς μέρος στο TEDxPatras, μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες ανακοινώσεις μας σχετικά με το call της ομάδας εθελοντών. Stay tuned!

Share this post