Η εμπειρία του TEDxPatras 2023!

ANNE KATHRINE OVERGAARD & THOMAS KAARSTED
November 16, 2023
Workshop – Co2gether: Γίνε ένας άλλος
November 19, 2023

Η εμπειρία του TEDxPatras 2023!

TEDxPatras 2023 Experience

Η αναμονή τελείωσε! Το TEDxPatras επιστρέφει για άλλη μια χρονιά, και φέτος με το θέμα #BridgingWithin. Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα γεμίσει με έναν αέρα δημιουργικότητας, παιχνιδιών, γέλιου, και ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών. Η φετινή εκδήλωση υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε πάνω από 1300 συμμετέχοντες, κάνοντας την ημέρα αξέχαστη!

Ας ρίξουμε μια ματιά στα συναρπαστικά προγράμματα που προετοιμάζουμε για φέτος!

A 4 Arcade

Τα παιχνίδια arcade είναι διαχρονικά και διασκεδαστικά. Τι συμβαίνει όμως όταν χρειάζονται τη συνεργασία παραπάνω ατόμων; Ομάδες ατόμων παίρνουν τον ρόλο παίκτη και ο καλός συγχρονισμός θα τους οδηγήσει να τερματίσουν τις πίστες στο arcade machine του TEDxPatras 2023.

Tic Tac Ball

Σχημάτισε τρία στη σειρά και κέρδισε! Η κλασική τρίλιζα έρχεται σε νέες διαστάσεις. Στο tic tac toe του TEDxPatras 2023 σημασία δεν έχει μόνο η στρατηγική προς τη νίκη, αλλά και ο στόχος. Θα κατατροπώσεις τον αντίπαλο;

SnookSoccer powered by I-Play

Το κλασσικό μπιλιάρδο εξελίχθηκε και βρίσκεται στο TEDxPatras 2023. Ένα υβρίδιο μεταξύ μπιλιάρδου και ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την I-Play, σας καλεί σε ένα εναλλακτικό σκοράρισμα. Mην κλωτσήσετε αυτή την ευκαιρία!

pAInting

“Ζωγράφισε μου μια γέφυρα”. Τώρα με το ΑΙ μπορείτε. Δοκιμάστε τις καλλιτεχνικές δεξιότητες της τεχνητής νοημοσύνης και δημιουργήστε αριστουργήματα.

Letter Connections

Συνδυάζοντας τη νοσταλγία της χειρόγραφης επικοινωνίας με την αναμονή της ανακάλυψης, ένα γράμμα στέλνεται σε έναν μακρινό φίλο. Ένα κομμάτι χαρτί ταξιδεύει, ενώ ένα δεύτερο μένει πίσω. Έτσι, σηματοδοτείται η “έναρξη” μιας γεφύρωσης και το σημείο προορισμού.

Share this post