Επόμενη στάση: Core Team Meeting στο Uni Systems – Knowledge Technology Hub

BRIDGING WITHIN: Αυτοί είναι οι πρώτοι ομιλητές του TEDxPatras 2023
BRIDGING WITHIN: Αυτοί είναι οι πρώτοι ομιλητές του TEDxPatras 2023
November 15, 2023
ANNE KATHRINE OVERGAARD & THOMAS KAARSTED
November 16, 2023

Επόμενη στάση: Core Team Meeting στο Uni Systems – Knowledge Technology Hub

Η ομάδα του TEDxPatras συνεχίζει τις προετοιμασίες για το μεγάλο event, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023. Οι πρώτοι ομιλητές έχουν γίνει ήδη γνωστοί!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρεθήκαμε στο Uni Systems – Knowledge Technology Hub για την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή μας. Το ταξίδι σε καινοτόμους φορείς τεχνολογίας και πληροφορικής της περιοχής συνεχίζεται.

Το Uni Systems – Knowledge Technology Hub που βρίσκεται στην Πάτρα, είναι ένας χώρος που ενθαρρύνει τη συνεργασία, επιτρέπει την ανταλλαγή γνώσεων και δημιουργεί ευκαιρίες στον χώρο της πληροφορικής στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Το Hub, είναι απόρροια της συνεργασίας δύο εταιρειών Πληροφορικής, των Uni Systems και Knowledge, που διαθέτουν άρτια επιστημονικά και τεχνολογικά καταρτισμένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με τεχνογνωσία και εμπειρία στην υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας επικεντρωθήκαμε στον σχεδιασμό και τη συμμετοχή της κοινότητας στη φετινή διοργάνωση και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε περισσότερα από τα στελέχη του HUB σχετικά με την αποστολή τους για την ενίσχυση της τοπικής ψηφιακής οικονομίας με ενδιαφέροντα διεθνή έργα.

Ο χρόνος πλησιάζει και η αγωνία αυξάνεται καθώς προετοιμαζόμαστε για το TEDxPatras 2023.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και ανακοινώσεις για τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Το Uni Systems – Knowledge Technology Hub ξεκίνησε το 2018 και αποτελεί μια πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να οικοδομήσει ένα ζωντανό οικοσύστημα ενθαρρύνοντας την καινοτομία και την ανταλλαγή ιδεών. Με κεντρικό μήνυμα: «ζήσε στην Πάτρα, δούλεψε στις Βρυξέλλες» στόχος της δημιουργίας του Hub είναι η ενίσχυση της τοπικής ψηφιακής οικονομίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην περιοχή, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες της Uni Systems για την ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων και την υλοποίηση σύνθετων έργων, κυρίως για αγορές του εξωτερικού. Το Uni Systems – Knowledge Technology Hub ένα ανοιχτό και φιλόξενο περιβάλλον εργασίας, με ευκαιρίες εξέλιξης και έκθεση σε ενδιαφέροντα διεθνή έργα. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.unisystems.com/uni-systems-knowledge-technology-hub

Share this post