Ανοίγοντας το κουτί των Αναμνήσεων!

Σίγουρα φοράς καρό!
March 7, 2016
Last Call for the Volunteer Team – TEDxPatras 2016
March 14, 2016

Ανοίγοντας το κουτί των Αναμνήσεων!

Οδεύοντας προς τη δεύτερη διοργάνωση του TEDxPatras γυρνάμε πίσω και ανοίγουμε το κουτί με τις αναμνήσεις που μας χάρισε η θάλασσα των περσινών φωνών, ιδεών και εμπειριών. Από το κουτί πρώτη ξεπηδά η φωνή της Αλεξάνδρας που εξιστορεί τις πιο όμορφες στιγμές του πρώτου event έτσι όπως χαράχτηκαν στη μνήμη της:

“Τον πλούτο της εμπειρίας τον απολαμβάνουμε με τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που αυτές μας δίνουν και μας προάγουν σαν ανθρώπους και χαρακτήρες.

Η διοργάνωση του πρώτου TEDxPatras το 2015 ήταν μια από αυτές τις εμπειρίες, γεμάτη με πολλές ευχάριστες και απροσδόκητες στιγμές.

Οι πιο δημιουργικές στιγμές

Οι συναντήσεις της ομάδας κάθε Τετάρτη στο φροντιστήριο του Θάνου. Σχεδόν ποτέ δεν καταφέραμε να κρατηθούμε στο οργανωμένο χρονικό πλάνο του Γιάννη αλλά ήταν οι πιο δημιουργικές μας στιγμές με πολύ brainstorming και επιτραπέζιο ice hockey 🙂

Οι ευκαιρίες

Η ευκαιρία να στείλουμε προσκλήσεις σε ομιλητές που θαυμάζαμε και σε προσωπικότητες με διαφορετικές επαγγελματικές εμπειρίες και ιδεολογίες.

Και η τύχη του να καταφέρουμε να γνωρίσουμε από κοντά κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους που μοιράστηκαν μαζί μας τις ιδέες και την δημιουργικότητα τους.

Η απροσδόκητη στιγμή

Η γνωριμία με τον παρουσιαστή μας, κύριο Κωστάλα. Ο άνθρωπος που επί χρόνια άκουγα να παρουσιάζει με την γοητευτική, χαρακτηριστική του φωνή το καλλιτεχνικό πατινάζ, έγινε φίλος μας και παρουσίασε το TEDxPatras 2015. Αλήθεια ανεκτίμητη η παρουσία του καθώς κατάφερε να συνδέσει με ένα μοναδικό τρόπο τις ομιλίες προσφέροντας ένα χείμαρρο από γνώσεις, έμπνευση και συγκίνηση.

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή

Οι φωτογραφίες στη σκηνή με την ομάδα μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Τι πιο ωραίο από το να βλέπεις αυτό που προετοιμάζεις για ένα χρόνο να υλοποιείται και να έχει επιτευχθεί  από μια ομάδα ατόμων που πριν από έναν χρόνο δεν τους ήξερες αλλά μέσα σε λίγους μήνες αποτέλεσαν το βασικό μέρος σε μια από τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής σου!”

Και αυτές είναι αναμνήσεις που σίγουρα αξίζει να έχει κανείς στο δικό του προσωπικό κουτί! Το Σάββατο 14 Μαίου 2016, λοιπόν, συναντιόμαστε ξανά για να ζήσουμε δυνατές εμπειρίες και να γίνουμε κοινωνοί ιδεών που αξίζει να διαδοθούν!

Share this post