Οδηγός Αγοράς Εισιτηρίων Adventure XVIII

Adventure XVIII
TEDxPatras Adventure XVIII
March 1, 2018
Adventure XVIII – Μια περιπέτεια στην Πάτρα από το TEDxPatras
March 23, 2018

Οδηγός Αγοράς Εισιτηρίων Adventure XVIII

Adventure XVIII

E: Τι είναι το TEDxPatras Adventure XVIII;

Στο πλαίσιο των TEDx εκδηλώσεων υπάρχει το πρόγραμμα των TEDxAdventures σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο αποτελείται από μικρά (ή και μεγάλα) community workshops για όλη την κοινότητα του TEDx προσφέροντας διαδραστικές εμπειρίες στην πόλη και ανακαλύπτοντας παράλληλα τα μυστικά της. Στο πλαίσιο αυτο το TEDxPatras Adventure XVIII θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη μας την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018!

E: Με ποιον τρόπο μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στο TEDxPatras Adventure XVIII;

A: Οι αιτήσεις για τα εισιτήρια του TEDxPatras Adventure XVIII παρέχονται μέσω της πλατφόρμας του viva.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν εδώ την online αίτηση και, εφόσον τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, θα λαμβάνουν ένα e-mail επιβεβαίωσης με οδηγίες για την πληρωμή του εισιτηρίου.

Ε: Πότε θα πληροφορηθώ για το αναλυτικό πρόγραμμα του TEDxPatras Adventure XVIII;

Α: Όλοι οι προορισμοί είναι έκπληξη και θα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια των διαδρομών.

Ε: Ποια θα είναι η διάρκεια της περιπέτειας;

Α: Θα είμαστε σε περιπέτειες από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Φροντίστε να ελευθερώσετε την ημέρα σας από υποχρεώσεις και αφιερώστε την σε όσα έχουν ετοιμάσει οι συνεργάτες μας για εσάς!

Ε: Τι να φορέσω;

Α: Το TEDxPatras Adventure XVIII θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κωδικός ενδυμασίας. Ωστόσο, προτείνουμε να φορέσετε κάτι άνετο!

Ε: Χρειάζεται να έχω κάτι συγκεκριμένο μαζί μου;

Α: Όσα αντικείμενα είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση κάποιας δράσης θα παρέχονται από το TEDxPatras και τους συνεργάτες. Μην ξεχάσετε το φορτιστή σας για να μπορείτε να αιχμαλωτίζετε όλες τις δράσεις και τα σημεία!

Ε: Παρέχεται κάποιο γεύμα;

Α: Ναι, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει πρωινό, σνακ για το μεσημέρι και ένα γεύμα για το κλείσιμο της περιπέτειας μαζί με ένα διαφορετικό party!

E: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τη συμμετοχή;

A: Η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 ευρώ. Με το εισιτήριό του, κάθε συμμετέχοντας συνεισφέρει στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και των παροχών που θα προσφερθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

E: Υπάρχει ελάχιστη ηλικία για την παρακολούθηση;

A: Όχι. Ωστόσο, για ηλικίες κάτω των 18 ετών είναι απαραίτητη η συνοδεία με γονέα.

Ε: Μέσα στην τιμή του εισιτηρίου τι περιλαμβάνεται;

Α:Μέσα στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις δράσεις του TEDxPatras Adventure XVIII που θα πραγματοποιηθούν καθώς και ορισμένες μεταφορές, τρία γεύματα, χρήσιμο υλικό και Adventure Bag.

Ε: Μέχρι πότε μπορώ να στείλω την αίτησή μου προκειμένου να συμμετάσχω στο TEDxPatras Adventure XVIII;

Α: Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις. Ο αριθμός είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.

Ε: Γιατί χρειάζεται η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος;

A: Η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου, καθώς, βάσει των στοιχείων επικοινωνίας και κυρίως του e-mail το οποίο θα δηλώσετε, θα γίνεται η ενημέρωσή σας – όπως η αποστολή του προσωπικού σας link για την αγορά του εισιτηρίου σας, newsletters κ.ά. – από την ομάδα του TEDxPatras.

Ε: Είμαι άτομο με αναπηρία. Μπορώ να συμμετάσχω;

Α. Ναι, μπορείτε να συμμετάσχετε! Παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@tedxpatras.com.

E: Η τιμή του εισιτηρίου είναι τελική;

A: Ναι, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ε: Από που μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου και πώς θα το πληρώσω;

A: Η αγορά του εισιτηρίου γίνεται μέσω του viva.gr, το οποίο δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Υπενθυμίζουμε πως οι περισσότερες κάρτες ανάληψης μετρητών των ελληνικών τραπεζών είναι ταυτόχρονα και χρεωστικές κάρτες. Επίσης, η κράτηση εισιτηρίων μπορεί να γίνει και μέσω των συνεργαζόμενων καταστημάτων της viva.gr. Μάθετε περισσότερα εδώ!

Ε: Επιβαρύνομαι με έξοδα όταν πληρώνω μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας;

A: Μπορείτε να δείτε τις επιπλέον χρεώσεις εδώ: https://www.vivapayments.com/el-gr/pricing

Ε: Με ποιους τρόπους μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου;

Α: Αφού κάνετε την αίτησή σας, θα λάβετε ένα e-mail με τις λεπτομέρειες για την αγορά και την εκτύπωση του εισιτηρίου. Η αγορά μπορεί να γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ή τοις μετρητοίς σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Viva Payments. Στα καταστήματα αυτά είναι απαραίτητο να έχετε μαζί τον κωδικό παραγγελίας που θα λάβετε με e-mail, και να πληρώσετε επιτόπου το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Ε: Δεν ολοκληρώνεται η συναλλαγή μου, αν και βάζω κανονικά τον αριθμό της κάρτας. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Α: Αν η συναλλαγή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά, είτε με την ίδια κάρτα είτε με διαφορετική, εφόσον έχετε τη δυνατότητα. Τους ακριβείς λόγους δυστυχώς δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση, ξανακάνετε κλικ στο link που σας έχουμε στείλει. Ενδέχεται να μην έχει εγκριθεί η συναλλαγή σας από την τράπεζα, ίσως πληκτρολογήσατε κάτι λάθος ή ίσως έχει λήξει η κάρτα σας. Όταν η συναλλαγή σας ολοκληρωθεί, τότε θα λάβετε το εισιτήριό σας.

Ε: Υπάρχει εκπτωτικό ή φοιτητικό εισιτήριο;

A: Η τιμή του εισιτηρίου είναι ενιαία και δεν παρέχονται εκπτωτικά εισιτήρια.

Ε: Μπορώ να επιστρέψω το εισιτήριό μου;

A: Η αξία του εισιτηρίου δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση, παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης ή ματαίωσης της διοργάνωσης.

Ε: Μπορώ να πουλήσω ή να χαρίσω το εισιτήριό μου;

A: Το εισιτήριο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται.

 

Share this post