Μεγάλη διάκριση για το TEDxPatras με ασημένιο βραβείο στα Event Awards 2023!

Τι είδαμε στο τελευταίο session του TEDxPatras 2023 – Bridging Within!
December 9, 2023
TEDxPatras 2023: Τροφοδοτώντας τη διοργάνωση με ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
June 5, 2024

Μεγάλη διάκριση για το TEDxPatras με ασημένιο βραβείο στα Event Awards 2023!

TEDxPatras Gannis Altanopoulos Event Awards

Μια σπουδαία αναγνώριση για το TEDxPatras στην κατηγορία των συνεδρίων

Σε μια λαμπερή τελετή απονομής των Event Awards 2023, την κορυφαία συνάντηση αναγνώρισης του κλάδου διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα, το TEDxPatras διακρίθηκε κατακτώντας το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία MICE και την υποκατηγορία Conference για το “TEDxPatras 2022” με θέμα “Metamorphosis”.

Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 50 διακεκριμένοι εκπρόσωποι εταιρειών, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και θεσμικών φορέων με Πρόεδρο της Επιτροπής τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη, πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η νέα αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βραβείων από τις τελευταίες διοργανώσεις (TEDxPatras 2019 “Uncertainty” – Silver Award, TEDxPatras 2018 “Values” – Platinum και Gold Award, TEDxPatras “Adventure XVIII” – Gold Award, TEDxPatras 2017 “Moments” – Silver Award) επιβραβεύοντας συμβολικά τη διαρκή συνεισφορά των συνεργατών του οργανισμού, των εθελοντών και των υποστηρικτών του θεσμού.

Τα Event Awards, τιμώντας τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα έργα στον χώρο των εκδηλώσεων, αποδεικνύουν πως το TEDxPatras υλοποιεί μια επιδραστική και εξαιρετική εμπειρία που πληροί διεθνή πρότυπα.

Με αφορμή τη νέα αυτή επιτυχία, το TEDxPatras εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλα τα άτομα που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαίτερη αναγνώριση αποδίδεται στους συνεργάτες και συνεργάτιδες, στους χορηγούς, καθώς και στους ομιλητές και ομιλήτριες, για τη στήριξη και συμβολή τους στη διοργάνωση μιας εκδήλωσης γεμάτης έμπνευση.

Share this post