Η ομάδα του TEDxPatras 2016 εμπλουτίζεται! – Join the Team

Αλέξης Κωστάλας
April 22, 2015
«Διαδρομές προόδου για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν (Από το TED στο TEDx, από την Καλιφόρνια στην Πάτρα, από το 1984 στο 2015)»
November 18, 2015

Η ομάδα του TEDxPatras 2016 εμπλουτίζεται! – Join the Team

Η ομάδα του TEDxPatras δημιουργήθηκε πέρυσι, με αφορμή τη διοργάνωση του πρώτου standard TEDx event στην πόλη. Πρόκειται για μία αμιγώς εθελοντική προσπάθεια ανθρώπων που ενώνουν το χρόνο, τις εξειδικευμένες γνώσεις τους και κυρίως τη διάθεσή τους να συνεργαστούν στη διοργάνωση μιας απαιτητικής εκδήλωσης με κοινά αποδεκτούς στόχους.

Στόχος του TEDxPatras είναι να αναδείξει και να διευρύνει την ιδεολογία της κοινότητας του TED στην πόλη της Πάτρας. Η ιδέα του TED εστιάζει στην προώθηση αξιών και μέσα από μια σειρά ομιλιών επιδιώκει να δώσει έμπνευση και κίνητρο για εξερεύνηση καινοτόμων ιδεών που αξίζει να διαδοθούν σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Παράλληλα το TEDxPatras, σε μια προσπάθεια να προάγει την ιδέα του υγιούς εθελοντισμού, δίνει την ευκαιρία σε άτομα της περιοχής που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος και να ζήσουν την εμπειρία της οργάνωσης και της διεκπεραίωσης μιας εκδήλωσης TEDx.

Φέτος, λοιπόν, η ομάδα μεγαλώνει! Και επιθυμία του TEDxPatras 2016 είναι να υποδεχθεί -ως μέλη της ελληνικής TEDx κοινότητας- νέους φίλους που, εμπνευσμένοι από τις αξίες και τα ιδανικά του εθελοντισμού, επιθυμούν να συνδράμουν στην από κοινού δημιουργία ενός TEDx event και να συνεισφέρουν ενεργά στην υλοποίησή του.

Αν κάποιος από τους τομείς που αναφέρονται παρακάτω ταιριάζει στην εμπειρία, τις γνώσεις και τις επιθυμίες σας και θέλετε να γίνετε κι εσείς μέλος μιας εθελοντικής πρωτοβουλίας όπως το TEDxPatras, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα μας!

Μπορείτε να λάβετε μέρος στη διαδικασία εμπλουτισμού της ομάδας, συμπληρώνοντας σχετική αίτηση συμμετοχής. Μεταξύ άλλων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν στοιχεία του βιογραφικού τους σημειώματος, τη θέση της επιλογής τους στην ομάδα, τη σχέση τους με τον εθελοντισμό και το κίνητρο συμμετοχής τους στην ομάδα του TEDxPatras 2016 και στον συγκεκριμένο τομέα που επιλέγουν.

Οι τομείς για τους οποίους ζητείται να εκδηλωθεί το ενδιαφέρον των νέων εθελοντών είναι οι ακόλουθοι: Διαχείριση Ομιλητών, Εκπαιδευτικά / Διαδραστικά Προγράμματα, Επιμέλεια Τσάντας, Επιμέλεια Χώρου Εκδήλωσης, Επιμέλεια Γεύματος, Γραφιστικά, Φωτογραφία, Παραγωγή Βίντεο, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Logistics, Κείμενα, Δημόσιες Σχέσεις.

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται εδώ και η περίοδος αιτήσεων ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Facebook: www.facebook.com/tedxpatras
Twitter: www.twitter.com/tedx_patras
Instagram: www.instagram.com/tedxpatras/

Πάρτε εδώ μία σύντομη γεύση για όσα συνέβησαν στο TEDxPatras 2015!

Share this post